Hidroizolatii Acoperis si Terase

Compania noastra va sta la dispozitie cu servicii complete de Hidroizolatii, oferind mereu solutii inovatoare la preturi avantajoase. Realizam Hidroizolatii profesionale Industriale si civile, folosiind materiale de calitate, astfel ca rezultatul sa fie unul exceptional, rezistent la intemperii. Unele companii nu se obosesc sa intervina la reparatii minore de hidroizolatii! Dar nu noi! Oferim constatare Gratuita si intervenim problemelor indiferent de gradul de dificultate.
Serviciile noastre au fost, sunt si vor fi mereu printre cele mai bune. Nu ezitati sa ne contactati pentru a primi mai multe detalii.

Pentru servicii de Hidroizolatii

Solicitati oferta gratuita!

Introducere

Avem echipa formata din profesionisti care au dorinta de a lucra si a satisface clientii.

Suntem una din putinele companii care isi desfasoara activitatea in toata tara si care ofera aceasi calitate atat serviciilor cat si materialelor utilizate. Intotdeauna folosim materiale de calitate dovedita si lucram la preturi adecvate si rezonabile.

Contactandu-ne veti primi o oferta cu preturi atat pentru manopera cat si pentru materiale.

De ce sa ne alegi?

Constatare gratuita

Deplasarea si constatarea sunt total gratuite.

20 de ani experienta

Solutionarea oricarui tip de problema la acoperis.

Garantie

Oferim garantie de pana la 10 ani pentru serviciile oferite.

Mereu la termen

Ne respectam termenii de executie stabiliti in contract.

Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea